DUGHULT OF SWEDEN

För dig som vill lära känna oss lite bättre
Kontakta oss

Vi skapar och säljer inte bara kläder; vi vill inspirera, bjuda på upplevelser och låta dig ta del av vår livsstil. Du som kund är vår högsta prioritet, därför är det viktigt att vi alltid finns där för dig.

Vår shop

I vår shop hittar ni hela vår kollektion vilket inkluderar kappor, kavajer, klänningar och kjolar. Från augusti 2016 produceras alla våra plagg i Sverige.

Vi är fairfashion

Från hösten 2016 tillverkas alla våra kläder i Sverige. Att bära ett plagg som producerats i Sverige med allt vad det innebär från kortare transporter, fler arbetstillfällen i kombination med klassiska snitt i de allra bästa kvaliteter. Vi är rädda om den TEKO industri som ännu finns kvar i vårt land. Det kallar vi fairfashion!

DUGHULT SHOWROOM & EVENT

En mötesplats och alternativ butik

Vårt Showroom

Vårt showroom/butik är vår oas. Lika mycket en fristad för skapande och kreativitet som mötesplats och alternativ butik. Detta är företagets hjärta och här kan du prova och handla våra kläder, ordna en mingelkväll för dina vänner eller varför inte boka in ett företagsarrangemang med fokus på kläder, prat och mingel. Vi erbjuder också öppna event där du har möjlighet att boka dig.

 

Öppettider NK Pop-up butik 27 september – 7 januari 2018:

Mån-fre 10-19
Lör 10-17
Sön 12-16

Under ovan period håller vår butik i Almedal stängt. Önskar ni boka event eller frukost går detta bra.

Har ni frågor eller önskar något ringer ni oss på 031-778 38 00

Läs mer

NOGA UTVALT

Höst- och vinterkollektionen 2017
17204-1_1
17206-3_1
17203-1_1

DUGHULT PÅ INSTAGRAM

Följ oss för mer inspiration och nyheter
Kontakta oss gärna för mer information!