DUGHULT OF SWEDEN

För dig som vill lära känna oss lite bättre
Kontakta oss

Vi skapar och säljer inte bara kläder; vi vill inspirera, bjuda på upplevelser och låta dig ta del av vår livsstil. Du som kund är vår högsta prioritet, därför är det viktigt att vi alltid finns där för dig.

Vår shop

I vår shop hittar ni hela vår kollektion vilket inkluderar kappor, kavajer, klänningar och kjolar. Från augusti 2016 produceras alla våra plagg i Sverige.

Vi är fairfashion

Från hösten 2016 tillverkas alla våra kläder i Sverige. Att bära ett plagg som producerats i Sverige med allt vad det innebär från kortare transporter, fler arbetstillfällen i kombination med klassiska snitt i de allra bästa kvaliteter. Vi är rädda om den TEKO industri som ännu finns kvar i vårt land. Det kallar vi fairfashion!

DUGHULT SHOWROOM & EVENT

En mötesplats och alternativ butik

Beställning av Abigail dress Red roses

Önskar ni beställa vår Abigail dress med eller utan ärm går det bra att kontakta oss via contact@dughult.se. Vi syr gärna upp så länge vi har tyg kvar i vår ateljé´.

 

Vårt Showroom

Vårt showroom/butik är vår oas. Lika mycket en fristad för skapande och kreativitet som mötesplats och alternativ butik. Detta är företagets hjärta och här kan du prova och handla våra kläder, ordna en mingelkväll för dina vänner eller varför inte boka in ett företagsarrangemang med fokus på kläder, prat och mingel. Vi erbjuder också öppna event där du har möjlighet att boka dig.

Sommartider i butiken
1/7-16/8. Vi öppnar åter igen torsdagen den 17 augusti. Vår webbshop är öppen hela sommaren.

Öppettider showroom/butik i Almedal:

Ons-tors 11-18
Fre 11-17
Lör 11-15

Har ni frågor eller önskar något ringer ni oss på 031-778 38 00

Läs mer

NOGA UTVALT

Vår- och sommarkollektionen 2017
beige_kavaj_F
Maria_SS17_F
Aliana_SS17_oldpink_F

DUGHULT PÅ INSTAGRAM

Följ oss för mer inspiration och nyheter
Kontakta oss gärna för mer information!