apr 16 2016

Besök på Svensk Designskolas modevisning

Idag var det visning av Examensklass 2014-2016’s examensarbeten på Textile Fashion Center i Borås. Har ni inte varit på Fashion Center i Simonsland vill jag varmt rekommendera ett besök. Uppbyggt i ett gammalt industriområde mitt i centrala Borås i de mest underbara lokaler finns en fantastisk vision och här finner man samverkan på riktigt.

 

Jag älskar just det kreativa som finns inom väggarna på skolor och idag var inget undantag. Underbara kollektioner rullades ut på catwalken och jag är ödmjuk inför det arbete och jobb som ligger bakom. Undrar ni vem som blev min favorit? Jo, Sandra Villegas som visade de vackraste herrplagg. Jag är övertygad om att vi kommer se mer av Sandra framöver.

 

Passade också på att ta en sväng till Fashion Gallery och Textilmuséet. I galleriet har nya designers möjlighet att visa upp och sälja sina kollektioner. En blandning av ateljé och showroom i ett öppet landskap. En strålande idé när man startar upp och behöver synas på lite olika ställen. Sammanfattningsvis, en riktigt härlig dag helt enkelt.


0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment

arton + 3 =