Dughult på Noliamässan
maj 26 2016

Dughult of Sweden på Noliamässan i augusti

Nu är det klart. Dughult of Sweden kommer att ställa ut på stora Noliamässan i augusti. Mässan har över 100 000 besökare från hela Norra Sverige och även Norge. Ett gigantiskt arrangemang och folkfest med fokus på olika affärsområden. Vi ställer ut i monter på Design & Mode plus att vi under veckan skall visa kläder på modevisningen mitt i mässan. Det skall bli så roligt att möta alla kunder uppe i Norr.

 

Norrland är en fantastisk del av Sverige som på så många sätt vunnit mitt hjärta. Dels genom naturen och dels med människorna som bor där. Här finns ett lugn, en ärlighet och ett tempo som tilltalar. Jag har haft förmånen att arbeta tillsammans med norrlänningar i halva mitt liv. Det skall bli en ära att få gästa deras mässa på hemmaplan under 10 dagar.

 

Ni kanske undrar varför jag väljer att ställa ut på mässa? Jo, att ställa ut på mässor har jag alltid sett som en injektion i den vanliga vardagen. Målet är inte bara att sälja utan även att marknadsföra, knyta nya kontakter och nätverka bland likasinnade. I mitt tidigare liv stod jag bredvid samma företag på återkommande mässor. Vi blev likt en återkommande familj som skapade en positiv anda och alltid hade fullt med besökare i våra montrar.

 

Och istället för att behöva ta in på hotell så skall vi bo i en lägenhet tillhörande en gammal god vän och kund till mig. En gästfrihet som ligger som bomull runt hjärtat. Det blir till att ta med sig skaldjur i bagaget för att bjuda tillbaka lite av gästfriheten. Så Piteå, håll i hatten för i augusti kommer vi ett gäng glada Göteborgstjejer på besök.

 

Läs mer om Noliamässan här


0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment

ett × 4 =