Dughult of Sweden’s Showroom?

Dughult of Sweden showroom
mar 21 2016

Dughult of Sweden’s Showroom?

Varför har vi ett showroom och vad är ett showroom? Jag vet att alla inte är bekanta med just ordet showroom så jag tänkte förklara lite hur vi tänker och vad som händer hos oss. Vårt showroom är ett alternativ till butik, fast med andra öppettider. Här finns möjlighet att komma förbi och prova, köpa och prata om våra plagg. Här arrangerar vi kund- och företagskvällar eller andra träffar och sammankomster efter önskemål. Vi har våra egna event med mingel, prat och provning av kläder (dessa kan du snart anmäla dig till). Du kan också när som helst kontakta oss för att boka upp en kväll för dig och dina vänner. Här finns bara möjligheter.

 

När jag började leta efter lokal för vårt Showroom visste jag att det var viktigare att ligga på rätt ställe än att ligga centralt. Förutsättningen var ett kreativt område med närhet till centrala Göteborg och bra kommunikationer. Jag hade min vision, visste hur jag ville ha det och vilken känsla som skulle förmedlas.

 

Det har funnits flera väldigt bra alternativ på vägen. Men det har ändå fallit på det ena eller det andra. Lokalerna har varit ämnade åt någon annan. Och nu i efterhand tror jag det funnits en mening med det. Men så plötsligt en dag, efter ett mycket trevligt samtal med en fastighetsägare så uppenbarade den sig. En lokal i en gammal tegelbyggnad, nära centrala Göteborg och i ett område som har både karaktär och charm. Som andas kreativitet. Enkel att komma till och med en tydlig känsla av att här kan Dughult utvecklas och möta kunderna precis som vi vill.

 

Den 1 augusti flyttar vi in i de lokaler som blir företagets hjärta och vår bas för verksamheten. I gamla härliga kvarter och med just den känsla som jag letat efter så länge. För vet ni vad, man får aldrig ge upp.


0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment

15 + 3 =