DUGHULT OF SWEDEN

För dig som vill lära känna oss lite bättre
Kontakta oss

Vi skapar och säljer inte bara kläder; vi vill inspirera, bjuda på upplevelser och låta dig ta del av vår livsstil. Du som kund är vår högsta prioritet, därför är det viktigt att vi alltid finns där för dig.

Vår shop

I vår shop hittar ni hela vår kollektion vilket inkluderar kappor, kavajer, klänningar, blusar och kjolar. Från augusti 2016 produceras alla våra plagg i Sverige.

Vi är fairfashion

Från hösten 2016 tillverkas alla våra kläder i Sverige. Att bära ett plagg som producerats i Sverige med allt vad det innebär från kortare transporter, fler arbetstillfällen i kombination med klassiska snitt i de allra bästa kvaliteter. Vi är rädda om den TEKO industri som ännu finns kvar i vårt land. Det kallar vi fairfashion!

DUGHULT SHOWROOM & EVENT

En mötesplats och alternativ butik

Vår butik/showroom

Vårt butik/showroom är vår oas och ligger söder om Liseberg i Göteborg. Lika mycket en fristad för skapande och kreativitet som mötesplats och butik. Detta är företagets hjärta och här kan du prova och handla våra kläder, ordna en mingelkväll för dina vänner eller varför inte boka in ett företagsarrangemang med fokus på kläder, prat och mingel. Vi erbjuder också öppna event där du har möjlighet att boka dig.

 

Öppettider 

Vi är på plats måndag-fredag. Det går bra att bara komma förbi alternativt boka tid på 031-778 38 00. Du hittar oss på Gamla Almedalsvägen 29, söder om Liseberg. Hållplats Almedal eller 10 minuters promenad från Lisebergs södra entré.

Vår webbshop är alltid öppen www.dughult.se

Varmt välkommen!

Läs mer

NOGA UTVALT

Höst- och vinterkollektionen 2018
18212-1_1
18201-1_1
18202-1_1-1

DUGHULT PÅ INSTAGRAM

Följ oss för mer inspiration och nyheter

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Kontakta oss gärna för mer information!