Showroom & Event

Vårt Showroom & våra event

Vår butik/showroom är vår oas och butik. Lika mycket en fristad för skapande och kreativitet som mötesplats och butik. Detta är företagets hjärta och här kan du prova och handla våra kläder, ordna en mingelkväll för dina vänner eller varför inte boka in ett företagsarrangemang med fokus på kläder, mat och mingel. Vi erbjuder också öppna event där du har möjlighet att boka dig.

 

Öppettider butik/showroom

Vi är på plats måndag-fredag. Det går bra att bara komma förbi alternativt boka tid på 031-778 38 00.

Önskar ni boka event eller frukost går detta bra.


Middag med shopping i vårt showroom/ateljé

Hos oss kan du även boka en middag med dina vänner/arbetskamrater i kombination med att du provar  och handlar våra kläder. Vi börjar kvällen med ett glas mousserande medan vi njuter av en enklare klädvisning. Därefter får ni möjlighet att titta, prova och handla. Middagen dukas sedan upp mitt i vår vackra ateljé. Vi bokar gärna en bil till och från vårt showroom. Välkommen till oss med din förfrågan om offert på contact@dughult.se

 

Föreläsning – Att sikta mot stjärnorna
Är ni intresserade av att höra en entreprenörs resa från idé till verklighet? Vad är det som gör att man tar steget att lämna det trygga och följa sina drömmar? Linda Jöfelt är entreprenören som drivit företag i 17 år och som verkat i olika branscher. Vilka utmaningar är tuffast och vad bör man tänka på innan man drar igång? Vilka utmaningar sker på vägen och hur orkar man fortsätta när ingen lyssnar. Vill ni boka vår designer och grundare till er konferens eller utbildning maila oss på contact@dughult.se så återkommer vi till er med en offert.

 

Varmt välkommen önskar
Linda