feb 23 2016

Vår första kollektion

 

Känslan av att ha burit en idé i så många år som plötsligt slagit rot och börja växa är obeskrivlig. Att till slut tagit steget och stå upp för det som jag tycker är vackert. Just den känslan, den går nästan inte att ta på. I augusti 2016 kommer den att vara klar, vår första kollektion Dughult of Sweden. Då blir den tillgänglig i vår nätboutique och i vårt showroom.

 

bloggpost_3.1

 

Våra kollektioner kommer släppas två gånger per år. Och då inom varugrupperna klänningar, kjolar, kavajer och kappor. Kläderna designas och konstrueras i Sverige men sys upp på småskaliga och familjeägda fabriker i Portugal.

Förutom vår vanliga kollektion ville jag också göra något som skulle kännas lite extra, jag började skissa på idén Dughult – Made in Sweden Collection. Detta är en kollektion som kommer parallellt med min övriga kollektion, bestående av en begränsad upplaga klänningar som inte bara är designade och konstruerade i Sverige. De är även sydda i Sverige.

Vi vill att kläderna skall ha en lång livslängd genom sitt klassiska uttryck. Lägg där till de finaste tygkvalitéer från Frankrike, Italien och Portugal.

Jag är helt säker på att detta kommer att bli en riktigt spännande resa.

 


1 Comment
Share Post
1 Comment
  • Eva-Britt Skiöld
    Svara

    Ser trevligt ut, vill gärna se mer av er kollektion.

    oktober 24, 2017 at 1:21 e m

Post a Comment

14 − tre =