FLER PRODUKTER I SAMMA KOLLEKTION

Stella klänning är klassiskt rakt skuren med lite form i sidan. Tillverkad i Italiensk siden med vackert draperad krage och ett valfritt band i midjan blir den en ögonsten på festen.

Quick View

Alice klänning i 100% blå lin är en av våra absoluta favoriter. Lätt v-ringad, utan ärm, lika användbar på sommar som vinter.

Quick View

Dubbelsydd sidenscarf i 100% Italiensk siden. Små vackra honungsrosor på en skimrande blå botten. Vårt eget print. Mått 130cm x 23cm. Fin att bara hänga om halsen eller knyta ett varv.

Quick View
2,500 SEK

Ida blus är en underbar blus tillverkad i 100% Italiensk siden tryckt med mörkblå blommor på en guldskimrande botten. Halsen kan knytas till rosett eller hänga löst ner som en enkel scarfs.

Quick View

Aliana klänning är en helt sagolikt vacker röd klänning i finaste Italiensk siden.

Quick View

Maja sidenklänning är tillverkad i finaste Italiensk siden och tryckt i trendig vit prick på bottenfärg gammalrosa. Lättburen för alla tillfällen.

Quick View
3,000 SEK

Linn klänning guld är tillverkad i finaste Italiensk siden med ett mjukt cupro foder. Tryckta mörkblå blommor på en guldskimrande botten och en dragkedja mitt bak.

Quick View
Slutsåld

Christina kjol är en enkel pennkjol med fin passform som enkelt kan användas med en av våra ljuvliga blusar och Lotta kavaj linne.

Quick View

Dubbelsydd sidenscarf i 100% Italiensk siden. Stora rosa magnolia på isande blå botten. Mått 130cm x 23cm. Fin att bara hänga om halsen eller knyta ett varv.

Quick View

Aprilia kjol är en av Dughults verkliga klassiker. Helfodrad med snygga motveck runtom och dragkedja mitt bak. Lika användbar till en snygg blus som en tjock ulltröja.

Quick View