Karin klänning grönska med halvlång ärm är en riktig pärla. Klänningen är tillverkad i en tunn och vacker bomullspoplin från Liberty fabrics och har ett foder i mjuk cupro.

Quick View

Ebba klänning är en riktigt favorit hos Dughult. Klänningen är skuren på längden med insnitt fram och bak vilket gör att den passar på många kvinnor. Här i en alldeles ljuvlig bomullsstretch på cremefärgad botten med rosa/orange blomster.

Quick View

Lena klänning är lätt och ljuvlig. Sydd i en luftig viskos med ett mjukt foder i cupro blir detta gärna en favorit i din garderob. Klänningen har en vackert rundad hals med en dragkedja mitt bak.

Quick View

Aprilia klänning är en av Dughults mest klassiska klänningar. Här med en liten kort ärm. En klassisk klänning i en skön bomullsstretch med foder i mjuk cupro.

Quick View

Visst är den vacker? Vår ljuvliga, underbara Linn klänning blå äng. Klänningen har en rund rynkad hals och avskuret liv och vackert utställd kjol.

Quick View

Ebba klänning prick är vackert skuren med rundad hals, trekvart ärm och dragkedja mitt bak. Sydd i en en härlig viskos på svart botten med vackert fall blir den lätt en favorit i garderoben.

Quick View