Abigail klänning i härliga flashiga pasteller är en sommarklänning av klass. Klänningen är ärmlös med en vackert rundad hals. Tillverkad i en magisk siden från Liberty fabrics med ett mjukt foder i cupro.

Quick View

Aprilia klänning är en av Dughults mest klassiska klänningar. Här sydd i en vacker bomullspoplin från Liberty fabrics. Klänningen har en fin rundad hals med motveck i kjolen.

Quick View

Underbara Linn klänning sommarbris. Som den får oss att längta efter sommaren. Klänningen har en rund rynkad hals med avskuret liv och vackert utställd kjol.

Quick View

Maja klänning är en ljuvlig modell som med åren blivit en av Dughults riktiga klassiker. Med sin A-linje formade siluett och lätt intag i midjan är den otroligt smickrande på kroppen.

Quick View

Karin klänning grönska med halvlång ärm är en riktig pärla. Klänningen är tillverkad i en tunn och vacker bomullspoplin från Liberty fabrics och har ett foder i mjuk cupro.

Quick View

Ebba klänning är en riktigt favorit hos Dughult. Klänningen är skuren på längden med insnitt fram och bak vilket gör att den passar på många kvinnor. Här i en alldeles ljuvlig bomullsstretch på cremefärgad botten med rosa/orange blomster.

Quick View