Maja klänning är en ljuvlig modell som med åren blivit en av Dughults riktiga klassiker. Med sin A-linje formade siluett och lätt intag i midjan är den otroligt smickrande på kroppen.

Quick View

Lena klänning är lätt och ljuvlig. Sydd i en luftig viskos med ett mjukt foder i cupro blir detta gärna en favorit i din garderob. Klänningen har en vackert rundad hals med en dragkedja mitt bak.

Quick View

Visst är den vacker? Vår ljuvliga, underbara Linn klänning blå äng. Klänningen har en rund rynkad hals och avskuret liv och vackert utställd kjol.

Quick View

Ebba klänning prick är vackert skuren med rundad hals, trekvart ärm och dragkedja mitt bak. Sydd i en en härlig viskos på svart botten med vackert fall blir den lätt en favorit i garderoben.

Quick View

Aprilia klänning är en av Dughults storsäljare. Här i en vacker mjuk viskos och ett snyggt mönster i röd paisley. Klänningen är helfodrad i mjuk cupro och kjolen har vackra motveck runtom.

Quick View

Molly klänning är en underbar modell med avskuret liv, kort ärm och med v-formad hals. Klänningen är sydd i ett rött, lite tunnare viskostyg med ett mjukt foder i cupro.

Quick View