Abigail klänning i härliga flashiga pasteller är en sommarklänning av klass. Klänningen är ärmlös med en vackert rundad hals. Tillverkad i en magisk siden från Liberty fabrics med ett mjukt foder i cupro.

Quick View

Karin klänning grönska med halvlång ärm är en riktig pärla. Klänningen är tillverkad i en tunn och vacker bomullspoplin från Liberty fabrics och har ett foder i mjuk cupro.

Quick View

Aliana klänning röd är en vacker a-linjeformad klänning med ärm och ett mjukt foder i cupro. Denna ljuvliga klänning är sydd i finaste siden satin och har en dragkedja mitt bak.

Quick View

Maja klänning är en a-linje formad klänning med en ljuvlig ärm som avslutas som en frill. Denna klänning är en riktig liten pärla. Perfekt för dig som tycker om att klä dig lite mörkare på vintern men ändå vill ha något lite extra.

Quick View

En riktigt favorit är Dughults Karin klänning orkidé. Tillverkad i de vackraste av sidentyger på en mörk skimrande botten med vita orkidéer.

Quick View

Alice klänning är en av Dughults mest populära modeller. Här sydd i 100% Italiensk siden med pärlemorbotten och blommor. Klänningen är helfodrad i mjuk cupro och har en dragkedja mitt bak. Lätt v-ringad och utan ärm.

Quick View