Lotta ullkavaj är vår favoritkavaj i 100% tunn och följsam ull med ett härligt mjukt foder i viskos. Botten är mörk marin med med vävda rutor.

Quick View

Britta ullkappa är gjort i en mjuk och skön ull/Kashmir blandning. En tät och mycket fin kvalitet som klarar av både vind och vatten i vårt nordiska klimat. Här i en klassisk grå färg.

Quick View

Karin klänning grönska med halvlång ärm är en riktig pärla. Klänningen är tillverkad i en tunn och vacker bomullspoplin från Liberty fabrics och har ett foder i mjuk cupro.

Quick View

Ebba klänning är en riktigt favorit hos Dughult. Klänningen är skuren på längden med insnitt fram och bak vilket gör att den passar på många kvinnor. Här i en alldeles ljuvlig bomullsstretch på cremefärgad botten med rosa/orange blomster.

Quick View

Lena klänning är lätt och ljuvlig. Sydd i en luftig viskos med ett mjukt foder i cupro blir detta gärna en favorit i din garderob. Klänningen har en vackert rundad hals med en dragkedja mitt bak.

Quick View

Luftiga, härliga Paula sidenblus utan ärm och rundad hals. Blusen är lätt draperad i halsen med ett tunt foder i cupro. Halsen knäpper du med en pärlemorknapp mitt bak.

Quick View