KOMPLETTA SÖMNADSBESKRIVNINGAR

Alla Dughults symönster är tillverkade på eget modehus i Göteborg. Mönstren är på svenska och engelska och finns både som pappermönster eller digital pdf för omgående leverans. Våra symönster inkluderar sömsmån och kommer med tydliga sömnadsinstruktioner där du kan följa din sömnad steg för steg.HÅLLBAR PRODUKTION

Dughults kläder och symönster är helt och hållet Made in Sweden då vi valt att till hundra procent tillverka allt i vårt eget modehus i Göteborg i Sverige. Vi har därför möjlighet att följa alla led i produktionen på väldigt nära håll. På så sätt håller vi den svenska textilkunskapen levande. Vi vill uppmuntra alla att bära närproducerade plagg gjorda av er själva. Det är det vi kallar FAIR FASHION!

ALLA KROPPAR ÄR UNIKA

Våra symönster består av blusar, klänningar, kjolar och kappor. Genom att variera olika naturliga material kan du använda samma mönster flera gånger. På så sätt får du nya plagg och uttryck så länge du vill.

Alla kroppar är unika och har rätt storlek. Det är vackert att vara olika. Och det är då våra symönster fyller bäst funktion. Du anpassar enkelt byst, midja och längd till att passa din egen kropp. Ett färdigt plagg går inte alltid att justera men ett symönster kan du variera i oändlighet. En kvinnlig kropp kan vara kurvig och en annan rakare. Dughults symönster finns i följande storlekar EUR 34-50, UK 8-24, US 4-20.

Titta in i vår värld av symönster HÄR.

E N  V Ä R L D  A V  S Y M Ö N S T E R
Dughult of Sweden tillverkar klassiska symönster på egen fabrik i Göteborg. Dughults egen historia går tillbaka tre generationer där mormor Karin skapade egna symönster för dam redan för 80 år sedan. Kollektionen är en skattkista för den kreativa och man finner bland annat symönster klänning, symönster blus och symönster kjol. Inspirationen kommer från dom Halländska skogarna med närhet till naturen och alla blommor. Våra mönster kommer förpackade i ett kuvert men finns även som direkt leverans som symönster pdf.