FLER PRODUKTER I SAMMA KOLLEKTION

Alice klänning i 100% blå lin är en av våra absoluta favoriter. Lätt v-ringad, utan ärm, lika användbar på sommar som vinter.

Quick View

Anna trenchcoat eller bomullskappa är Dughult's klassiska vårkappa med skärp i midjan och djupa härliga fickor. Tillverkad av allra finaste Italiensk bomulls stretch. Här i en härlig mörkblå färg.

Quick View

Mimmi klänning är en linneklänning med enkelt snitt, bra passform och fantastisk kvalitet. Snygg både på festen eller semestern.

Quick View

Lotta ullkavaj är vår favoritkavaj i 100% tunn och följsam ull med ett härligt mjukt foder i viskos. Botten är mörk marin med med vävda rutor.

Quick View

Lotta kavaj vitt linne är en härlig vit sommarkavaj med vackra skimrande knappar gjorda av snäckskal.

Quick View

Som en dröm är denna ljuvliga klänning Aprilia i bomullspoplin och mjukt viskosfoder. Ett print med känsla av sommaräng på vit botten.

Quick View

Lotta ullkavaj är en underbar kavaj i 100% ull med ett härligt viskosfoder. Botten går i en gråton med vävd vinröd ruta. Snygg till Lotta kjol grå ruta eller jeans för en business look.

Quick View

Maja klänning blårandig siden, här med kort ärm som avslutas med bred manschett. Enkel fin passform med raka linjer och båtformad halsringning.

Quick View

Vår klassiska Lotta kavaj är sydd i en vacker beige Italiensk lin. Kavajen är helfodrad i mjuk cupro med skimrande knappar gjorda av snäckskal.

Quick View