FLER PRODUKTER I SAMMA KOLLEKTION

Karin sidenklänning är något alldeles extra. Här i vårt eget underbara print av vackra vattenfärgsblommor på pärlemorvit botten, tryckta på finaste italienskt siden.

Quick View

Som en dröm är denna ljuvliga klänning Aprilia i bomullspoplin och mjukt viskosfoder. Ett print med känsla av sommaräng på vit botten.

Quick View

Ingrid ullkappa är gjort i 100% melton ull. En tät och mycket fin kvalitet som både står emot vind och vatten i vårt nordiska klimat.

Quick View

Britta ullkappa är gjort i 100% melton ull. En tät och mycket fin kvalitet som både står emot vind och vatten i vårt nordiska klimat. Här i en klassiskt svart.

Quick View
4,200 SEK

Maria ullkappa är alldeles ljuvlig i sin mjuka ull/kashmir blandning. Med en enkel knäppning, en nätt liten krage utan slag och en riktigt fin passform med ett foder i mjuk viskos är den en av Dughults absoluta favoriter.

Quick View
4,200 SEK

Maria ullkappa är alldeles ljuvlig i sin mjuka ull/kashmir blandning. Med en enkel knäppning, en nätt liten krage utan slag och en riktigt fin passform samt ett foder som går ton i ton är den Dughults egen rosa dröm.

Quick View

Alice klänning i 100% lin är en av våra absoluta favoriter. Lätt v-ringad, utan ärm, för en somrig look.

Quick View
Slutsåld

Christina kjol är en enkel pennkjol med fin passform som enkelt kan användas med en av våra ljuvliga blusar och Lotta kavaj linne.

Quick View

Ellen omlottklänning är en av Dughult's längre modeller som passar till både vardag och fest. Sydd i en härlig tencel med ett vackert fall.

Quick View

Britta ullkappa är gjort i en mjuk och skön ull/Kashmir blandning. En tät och mycket fin kvalitet som klarar av både vind och vatten i vårt nordiska klimat. Här i en klassisk grå färg.

Quick View