FLER PRODUKTER I SAMMA KOLLEKTION

Somriga, vackra Lena klänning i 100% italiensk siden med vårt eget print av underbara vattenfärgsblommor på pärlemovit botten. Längd till knät med dold dragkedja i ryggen. Tillverkad i Sverige för en hållbar framtid!

Quick View

Alice klänning är sydd i finaste italienskt siden, tryckt med vårt eget print av vilda honungsrosor på skimrande blå botten.

Quick View

Gina klänning är verkligen en ögonsten. Här i en mörkgrön skimrande siden med vitgrå rosor. Med sina tuffa ärmar och manschett är den något alldeles extra.

Quick View

Alice dress är en av Dughult's klassiker. Här i vårt eget vackra Magnolia-print tryckt på magiskt Magnolia-print på frostig grönblå botten.

Quick View

Karin sidenklänning är något alldeles extra. Här i vårt eget underbara print av vackra vattenfärgsblommor på pärlemorvit botten, tryckta på finaste italienskt siden.

Quick View

Mary klänning är tillverkad i den vackraste mörkblå sammet helt i bomull med ett skönt cuprofoder och dragkedja mitt bak.

Quick View
Slutsåld
3,000 SEK

Ebba klänning är stilren och klassisk med en vinröd ruta på grå botten.

Quick View

Maja klänning är en av Dughults klassiker. En vacker a-linjeformad klänning här i vårt eget print med vitgrå rosor på en mörkgrön skimrande botten.

Quick View
3,000 SEK

Maja klänning rand är en riktig ögonsten. Här i en klassisk vacker rand med en trekvarts ärm som avslutas med enkel volang.

Quick View