Dughult DIY

Jag har alltid varit omringad av kvinnor som älskat att sy och skapa. Många besöker vår butik eller möter oss på mässor. Under de år som gått har jag förstått att det finns en önskan att själv få möjligheten att sy våra kläder och skapa sitt eget Dughult-plagg. Vi har därför gjort det möjligt för er att nu köpa våra Dughult mönster. Vi erbjuder er ett urval av mönster i stl 34-50 både i papper och digital form och hoppas att våra plagg skall inspirera er till att fritt skapa ett plagg som ni har användning av i många år.

LÄS MER

100% MADE IN SWEDEN

My goal and ambition is to design timeless clothes with unique prints in small batches. I want to create a sustainable wardrobe for women who are selfconfident and aware of what impressions they want to leave on our planet and in their own lives. Dughult of Swedens vision is that every woman should feel special and unique. Beautiful from the inside and out. We love the classic feminine style which is highlighted by exclusive materials and various prints; colorful,discrete, bold, graphic and romantic.

LÄS MER

”Vi designar kläder med stor omsorg i varje detalj för kvinnor som väljer medveten konsumtion"

Vårt hjärta klappar för svensk design och tillverkning på hemmaplan. I vårt modehus i Göteborg designar vi och syr alla våra kollektioner. Här finns också vår fysiska butik och showroom som du är välkommen att besöka. Med hållbarhet, äkthet och passion för hantverket skapar vi plagg som är modernt klassiska med mycket känsla och av högsta kvalitet. Fokus i hantverket är naturliga material och feminint, klassiskt uttryck. För dig som konsumerar medvetet. Välkommen till vår värld!

LÄS MER

@ DUGHULTOFSWEDEN

HÅLLBART MODE TILLVERKAT I SVERIGE

Hela Dughults kollektion är ”Made in Sweden”. Allt sys i vårt modehus i Göteborg och på så sätt skapar vi nya jobb och håller den svenska textilkunskapen levande. I vår kollektion finns allt från klänningar, blusar, kjolar till kavajer och kappor, producerade i unika, limiterade serier. Vi använder bara de allra bästa naturliga materialen som bomull, lin, silke, viskos tencel, ulll och kashmir. Dughult by Sweden tar fram nya prints varje säsong som ger varje plagg ett alldeles eget uttryck. Vår unika Dughultsblomma är redan en klassiker och omtyckt mönster av många.