FLER PRODUKTER I SAMMA KOLLEKTION

Stella klänning är klassiskt rakt skuren med lite form i sidan. Tillverkad i Italiensk siden med vackert draperad krage och ett valfritt band i midjan blir den en ögonsten på festen.

Quick View

Somriga, vackra Lena klänning i 100% italiensk siden med vårt eget print av underbara vattenfärgsblommor på pärlemovit botten. Längd till knät med dold dragkedja i ryggen. Tillverkad i Sverige för en hållbar framtid!

Quick View
1,900 SEK

Härliga Aprilia kjol i ett print av stora pioner och härliga gröna färger. Aprilia är tillverkad i en mjuk bomullstretch och har ett mjukt foder i cupro. Kjolen har motveck fram och bak samt en linning där dragkedjan går hela vägen upp bak.

Quick View

Dubbelsydd sidenscarf i 100% Italiensk siden. Vita prickar på en gammalrosa skimrande botten. Mått 130cm x 23cm. Fin att bara hänga om halsen eller knyta ett varv.

Quick View
2,500 SEK

Ida blus är en underbar blus tillverkad i 100% Italiensk siden tryckt med mörkblå blommor på en guldskimrande botten. Halsen kan knytas till rosett eller hänga löst ner som en enkel scarfs.

Quick View

Ellen omlottklänning är en av Dughult's längre modeller som passar till både vardag och fest. Sydd i en härlig tencel med ett vackert fall.

Quick View

Alice klänning i 100% blå lin är en av våra absoluta favoriter. Lätt v-ringad, utan ärm, lika användbar på sommar som vinter.

Quick View

Aliana klänning är en helt sagolikt vacker röd klänning i finaste Italiensk siden.

Quick View

Vacker sidenklänning i ett magiskt Magnolia-print på frostig grönblå botten.

Quick View

Maja sidenklänning är tillverkad i finaste Italiensk siden och tryckt i trendig vit prick på bottenfärg gammalrosa. Lättburen för alla tillfällen.

Quick View