FLER PRODUKTER I SAMMA KOLLEKTION

Vår vackra Gina blus är gjord i Italiensk siden med en vacker mörkblå botten och vitgrå rosor. Blusen har en rundad, väldigt behaglig hals med lång ärm som avslutas med en trekvarts ärm med volang.

Quick View

Jonna blus är gjord i svart Italiensk lin. Blusen har en rundad hals med ett v i mitten och en vidare ärm som slutar vid armbågen. Den är snygg och cool med ett löst band som du enkelt knyter i midjan.

Quick View
1,990 SEK

Jonna blus i vacker vit krispig bomullssatin är en snygg och cool blus med ett löst band som du enkelt knyter i midjan. Blusen är vacker i kombination med både jeans, byxa och kjol.

Quick View
2,500 SEK

Vega blus här i ett modernt randigt print och hellång ärm som avslutas med manchett och pärlemorknapp.

Quick View
Slutsåld
2,500 SEK 1,400 SEK

Underbara Jenny sidenblus med en liten rundad krage och trekvartsärm med smal manschett. Sydd i 100% italiensk siden med vårt eget print, en ljuvlig vildros på blåskimrande botten. Lika fin till vardag som till fest. Tillverkad i Sverige för en hållbar framtid.

Quick View
1,990 SEK

Gina blus är gjord i en lite lyxigare fransk viskos. Blusen har en båtringad hals med en hellång ärm och enkel manschett.

Quick View
1,990 SEK

Vega blus paradis är tillverkad i en härlig tunn viskos med marin botten och vackra färgglada blommor. Blusen har en klassisk krage med knäppkant fram och vanlig manschett med pärlemorknapp.

Quick View

Linn sidentopp är tillverkad i vackraste Italienska siden. Blusen är ärmlös vilket gör den till ett utmärkt alternativ att använda under exempelvis kavaj.

Quick View
2,500 SEK

Ida blus är en underbar blus tillverkad i 100% Italiensk siden tryckt med mörkblå blommor på en guldskimrande botten. Halsen kan knytas till rosett eller hänga löst ner som en enkel scarfs.

Quick View