FLER PRODUKTER I SAMMA KOLLEKTION

1,990 SEK

Jonna blus i vacker vit krispig bomullssatin är en snygg och cool blus med ett löst band som du enkelt knyter i midjan. Blusen är vacker i kombination med både jeans, byxa och kjol.

Quick View

Luftiga, härliga Paula sidenblus utan ärm och rundad hals. Blusen är lätt draperad i halsen med ett tunt foder i cupro. Halsen knäpper du med en pärlemorknapp mitt bak.

Quick View

Vendela sidenblus är vackert draperad i halsen och tillverkad i den vackraste Italienska siden. Blusen är ärmlös vilket gör den exemplarisk att använda som den är alternativt under en kavaj.

Quick View
1,900 SEK

Mimmi blus sommar i 100% bomull är alldeles ljuvlig! Sjalkrage och vackra små pärlemorknappar mitt fram.

Quick View
1,900 SEK

Milla blus är en klassisk vacker vit blus tillverkad i en krispig Italiensk bomullssatin. Blusen har en coolt uttryck med sin nätta krage i kombination med tuffare ärm.

Quick View

Alice dress är en av Dughult's klassiker. Här i vårt eget vackra Magnolia-print tryckt på magiskt Magnolia-print på frostig grönblå botten.

Quick View
1,900 SEK

Vår gula blus Vega är en riktig tuffing. Tillverkad i en blandning av siden och bomull är den väldigt behaglig att ha mot kroppen samtidigt som att tyget är lite stadigare.

Quick View
1,990 SEK

Vega blus paradis är tillverkad i en härlig tunn viskos med marin botten och vackra färgglada blommor. Blusen har en klassisk krage med knäppkant fram och vanlig manschett med pärlemorknapp.

Quick View
1,900 SEK

Mimmi blus korall i 100% lin blir lätt en favorit i garderoben! Sjalkrage och vackra små pärlemorknappar mitt fram.

Quick View

Vacker sidenklänning i ett magiskt Magnolia-print på frostig grönblå botten.

Quick View