Festklädd i vår med Dughults vackra klänningar

Solens strålar skiner in genom fönstret och vår skräddare använder Dughults symönster och skär klänningar för glatta livet. Våren är en hektiskt tid för oss med alla härliga högtider och fester. Så härligt att se den glädje och lycka som bubblar i mina kunder när dom ser fram emot ett av livets stora ögonblick. Vi hjälper kunderna med klänningar till bröllop, födelsedagar och andra speciella tillfällen. Ofta är det bruden eller brudgummens mor som vill ha något lite extra. Eller så fyller kunden jämt. Ibland hittar man något som finns färdigsytt på galgen och ibland syr vi upp efter beställning. Oavsett så får du en klänning som är helt unik och speciell. Målet är att du skall känna dig som den stjärna du är på festen.

När man väljer en klänning är service A och O. Det måste finnas tid att titta och prova olika modeller samt någon att resonera och prata med. Alla kroppar är unika och det är väl det som jag tycker är den roligaste utmaningen. Alla kvinnor har olika önskemål och vi trivs med olika material och stil. Vissa vill absolut ha en ärm medan andra helst vill ha ett smalare axelband och en sjal runt sina axlar. Sedan har vi klänningens färg. En enfärgad klänning i en mer neutral färg smälter mer in i mängden. En klänning med ett print drar mer uppmärksamhet och du får kanske fler kommentarer.

Älskar du linne och vill bära det på ett bröllop så piffar du upp lite enkelt med en vacker sidensjal, snygg väska och skor. Vill du bära en sidenklänning med ett blomprint som syns så väljer du kanske en mer neutral sko, en väska i samma färg som dina skor och hoppar över sjalen.

De senaste veckorna har kunderna börjat ringa oss och boka tid för provning. Helt underbart med tanke på att pandemin tagit bort mycket fester och firande. Det spirar helt klart ett hopp där ute.

Njuta av våren
Kram Linda

Lämna ett svar

Din E-postadressadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *